Lovely breakfast

Här kommer jag lägga upp mina smarriga frukostar för att inspirera andra som är frukostmänniskor eller som kanske vill bli.. Enjoy!

Another oatmeal

Publicerad 2012-07-31 07:21:07 i Gröt

Igår kväll gjorde jag i ordning en annan overnight oatmeal, denna gång med den magiska kombon jag pratade om igår; jordnötssmör och banan! Åh va gott det är!! Jag toppade gröten med vaniljyoghurt, jordgubbar och vindruvor. Och kaffe till. En riktig superfrukost!

Jordnötssmör och banan

Publicerad 2012-07-30 11:53:54 i Mumsiga mackor

Dagens frukost blev mackor med min nya favorit påläggskombo, nämligen jordnötssmör och banan. En ganska nyupptäckt kärlek ;) brödet var fazer fröken som jag rostade och så drack jag kaffe med mjölk till.

Failad frukost..

Publicerad 2012-07-28 09:49:02 i Yoghurt med topping

Dagens frukost blev inget annat än tråkig och inte särskilt god.. Jag köpte en supergod yoghurt med smak av jordgubbar och smultron sim jag blandade med keso, jättegott än då länge! Sen hällde jag på lite müsli... Som stått öppnad liiite för länge så den smakade.. Skafferi! Ni vet som saker kan göra när de inte riktigt är tillslutna.. Så det var sådär! Till det rostade jag en skogaholmslimpskiva med kalkon, helt okejgott men ingen superkombo! Och så drack jag c-vitaminvatten. Jajja, det blir nog bättre frukostar i veckan!

Jordnötskesella

Publicerad 2012-07-27 17:34:15 i Egna påhitt

Här får ni receptet på mon smarriga jordnötskesella som var utmärkt till pannkakor och jag tror att den är suverän på mackan också!

Pannkaksfrukost

Publicerad 2012-07-27 11:24:32 i Egna påhitt

En riktig lyxfrukost förgyllde min fredagsmorgon. Pannkakor med jordnötskesella och jordgubbar! Och kaffe såklart. Kesellan är ett egen påhitt som jag lägger upp recept på senare idag! Kram på er :) hoppas att ni får en fin fredag!

Torsdagsfrulle

Publicerad 2012-07-26 07:15:32 i Gröt

God morgon! Mår ni bra? I sure hope so! Denna morgon blev det äppel-/blåbärsgröt toppat med solrosfrön, linfrön, blåbär och jordgubbar, knäckebröd med jordnötssmör och jordgubbar samt en kopp kaffe med skummad mjölk. Riktigt mumsigt!!

Chokladfrukosr

Publicerad 2012-07-25 07:25:28 i Gröt

Denna morgon blev det en riktig lyxfrukost i form av overnight oatmeal med smak av choklad och kokos med vaniljyoghurt toppat med blåbär och jordgubbar. Det bästa är ju att den faktiskt inte alls är onyttig även om det låter så ;) till den drack jag en mumsig latte. Recept på overnight oatmeal kommer senare under dagen.

Bananbröd 1 portion

Publicerad 2012-07-24 08:11:12 i Mumsiga mackor

Här kommer receptet på bananbrödet, jag ville inte ha ett så sött bröd så jag sötade väldigt lite, om man vill kan man ha i lite honung för mer sötma.

Vanlig frukost

Publicerad 2012-07-24 07:05:58 i Yoghurt med topping

God morgon! Denna morgon blev det en väldigt vanlig frukost skulle man kunna säga. En frökuseskiva med ost och gurka, vaniljyoghurt med havrefras, müsli och skivade frysta jordgubbar och kaffe med skummad mjölk. Jag ska försöka lägga in receptet på bananbrödet från igår senare idag. Så kika in då!

Måndagsmorgon

Publicerad 2012-07-23 07:21:39 i Mumsiga mackor

God morgon! Hoppas att ni har en mysig morgon, även om det precis som hos mig är mulet utanför fönstret. Frukostpremiären här på bloggen är ett bananbröd som jag bakade igårkväll, rostade en stund nu och toppade med jordnötssmör, skivad jordgubb och kokos. Till det kaffe! Riktig mumsig frulle, kan lägga ut recept på bananbrödet senare. Nu väntar en liten mysstund till i soffan innan jag ska bege mig till jobbet..

You are very welcome!

Publicerad 2012-07-22 13:18:19 i Allmänt

Hej på er! Jag har under senaste halvåret börjat blogga mer och mer om det (enligt mig) målet på dagen, nämligen frukosten! Så nu känner jag att det är dags att starta en enskild blogg som bara handlar om frukostar, inget annat! Hur bra låter inte det?
 
På den här bloggen kommer jag ha daglig uppdatering om vad jag äter för gott till frukost och en del recept. Så ni är varmt välkomna att kika in här när ni vill ha frukosttips, eller bli inspirerade till att börja äta en mer varierad frukost eller helt enkelt bara vill läsa om just frukost! Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela